Duszony Sum W Stylu Azjatyckim
Duszone Sumy w azjatyckim stylu mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 520 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, sos czosnkowy fermentowanej fasoli, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszone Golonki Jagnięce W Stylu Azjatyckim, Asian Catfish Wraps, oraz Chili i piwo-Sum duszony.
Instrukcje
W 12-calowej patelni na dużym ogniu, podsmażyć szalotki i cebulę w oleju roślinnym.
Sum obficie doprawić solą i pieprzem.
Dodaj rybę na patelni i gotować przez 5 minut na średnim ogniu; dodaj sfermentowany sos czosnkowy z czarnej fasoli i wodę lub wywar.
Dusić kilka minut, aż ryba będzie miękka, a następnie zagęścić sos mieszanką skrobi kukurydzianej. Gdy sos zgęstnieje, podawać danie na ryżu lub makaronu ryżowego.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.