Duszony mostek z warzywami korzeniowymi

Duszony mostek z warzywami korzeniowymi to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 595 kalorii, 52g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 4,46 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, mostek wołowy, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Duszony mostek z warzywami korzeniowymi - 8 punktów, Mostek z warzywami korzeniowymi, oraz Mostek Z Warzywami Korzeniowymi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Pat mostek suche i posypać 2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Rozgrzać olej w dużej patelni do pieczenia z bezpieczną płytą kuchenną na średnim ogniu.
Dodać mostek i gotować, obracając szczypcami, aż rumiane ze wszystkich stron, o 12 protokół.
Przełożyć mostek na talerz i odstawić.
Dodać cebulę, czosnek i tymianek na patelnię. Gotować, mieszając, aż cebula będzie miękka i półprzezroczysta, o 7 protokół.
Dodaj wino i 1/2 szklanki wody, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni z drewnianą łyżką.
Dodać pomidory z sokami z puszki, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu do smaku. Zwrócić wołowinę na patelnię wraz z nagromadzonymi sokami; zwiększyć ciepło do średnio wysokiego i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać ziemniaki, marchew i pasternak po bokach mostku. Szczelnie przykryj patelnię folią aluminiową i piecz, aż mostek będzie bardzo delikatny, a widelec łatwo go przebić, 3 1/2 do 4 godzin.
Przełożyć mostek na deskę do krojenia, a warzywa na duży talerz. Przykryć i ogrzać. Odtłuścić tłuszcz z wierzchu soków na patelni.
Umieść patelnię na średnim ogniu na płycie kuchennej i gotuj na wolnym ogniu. Gotować, aż sos zmniejszy się o ponad połowę i jest podobny do gęstego sosu, 15 do 20 protokół. Pokroić mostek na ziarno i przenieść na talerz z warzywami. SOS doprawić solą i pieprzem i łyżką na plastry.
Pozostały sos podawać z boku.