Duszony Mostek Wołowy

Duszony Mostek Wołowy
Duszony mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 614 kalorii, 82g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $5.28 za porcję. 44 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soku z cytryny, czosnek, consomme wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 godzin i 10 minut. Jest idealny do Chanuka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 93%. Spróbuj Duszony mostek wołowy, Duszony mostek wołowy, oraz Duszony Mostek Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz consomme wołowe, sos sojowy, sok z cytryny, płynny dym i czosnek w dużej patelni (jednorazowe jest w porządku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina ConsommeWołowina Consomme
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Umieścić mostek w marynacie, tłuszczu-side up. Przykryć szczelnie folią. Marynować w lodówce przez 24 do 48 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Gdy jest gotowy do gotowania, Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Gotować mostek w patelni pokrytej folią, aż do przetargu widłowego, około 40 minut na Funt (6 do 7 godzin).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Przełożyć na deskę do krojenia, pokroić na ziarno i włożyć plastry z powrotem do płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Podawać natychmiast, łyżką soku na plastry. (Można użyć sosu Barbecue, jeśli jest to preferowane.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
7
Patelnię można przechowywać w lodówce do 2 dni lub zamrażać w celu późniejszego użycia. Jeśli tłuszcz zbiera się i twardnieje na górze, Usuń i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Mostek jest świetny z puree ziemniaczanym, z sokiem łyżką na wierzchu. Świetnie sprawdza się również na kanapce z topionym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
TrudnośćEkspert
Gotowe W31 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia43
Magazyn