Duszony Mostek Wołowy

Duszony mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 322 kalorie, 29g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jest idealny do Chanuka. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, cebulę vidalian, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duszony mostek wołowy, Duszony mostek wołowy, oraz Duszony Mostek Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Posypać mostek równomiernie solą i pieprzem. W dużym holenderskim piekarniku rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Dodać mostek i gotować, aż rumiane z każdej strony, o 2 protokół.
Wyjąć mostek z holenderskiego piekarnika i odstawić.
Dodać cebulę do holenderskiego piekarnika i gotować przez 10 do 15 protokół. Mieszaj często, aż cebula będzie miękka i karmelowa. Wymieszać z winem, rozmarynem, liśćmi laurowymi i pokrojonymi w kostkę pomidorami.
Powrót mostek do holenderskiego piekarnika, przykryć i piec w piekarniku przez 3 godziny lub aż mięso jest bardzo miękkie.
Wyjąć mostek z płynu do gotowania, odstawić i ogrzać.
Usuń 1/2 szklanki mieszanki pomidorowej do małej miski i ubić w mące, aż będzie gładka.
Dodać mieszaninę mąki do holenderskiego pieca. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, mieszając często, aż zgęstnieje, 2 do 3 protokół.
Mostek pokroić na cienkie plasterki i podawać z sosem pomidorowym.