Braised Orange mostek jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 116g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 1732 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $10.22 za porcję. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, brązowy cukier, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć koncentrat soku pomarańczowego, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Czerwone Wino i pomarańczowy duszony mostek, Duszony Mostek, oraz Duszony Mostek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Puree 1/4 szklanki koncentratu soku pomarańczowego, koncentrat pomidorowy, musztarda, sos chili, cukier, imbir, czosnek i pięć przypraw proszku w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Przyprawić mostek solą i pieprzem i natrzeć pastą przyprawową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku Pomarańczowego
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Pasta Przyprawowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Umieścić w zamykanej plastikowej torbie i przechowywać w lodówce na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Rozgrzać olej roślinny w dużym garnku żaroodpornym na średnim ogniu. Przesmaż mostek na złoty kolor, około 7 minut na stronę, a następnie przełożyć na talerz. Gotować cebulę w garnku, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać pory, marchew i pasternak, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż rumiane, o 8 protokół. Wymieszać w pozostałych 1 1/4 szklanki koncentratu soku pomarańczowego i bulionu, skrobanie się rumiane kawałki w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku Pomarańczowego
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj mostek i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
7
Przykryć garnek, przenieść do piekarnika i gotować 1 godzinę, a następnie zmniejszyć ogień do 325 stopni F I nadal gotować, aż mięso będzie przetargu widłowego, o 2 więcej godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Przenieść mostek do deski do krojenia. Odtłuścić tłuszcz z sosu, następnie włożyć garnek do piekarnika, aż sos lekko zgęstnieje, około 30 minut. Mięso pokroić w plasterki i podawać z sosem i warzywami.