Duszony Halibut Pacyficzny Z Porami, Pieczarkami I Małż

Duszony Halibut Pacyficzny Z Porami, Pieczarkami I Małż
Duszony Halibut pacyficzny z porami, grzybami i małż może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 30g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 5,56 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól koszerną i pieprz, filety z halibuta pacyficznego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 73 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Duszony Halibut z porami, pieczarkami, małżami i małżami, Halibut zapiekany z winnymi porami, oraz Duszone pory i grzyby dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na średnim ogniu w 11-lub 12-calowej patelni z pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać grzyby i pory i lekko doprawić solą i pieprzem. Gotować delikatnie, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, ale nie rumiane, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Dodać bulion, podnieść ogień do średniej wysokości i doprowadzić do wrzenia. Doprawić halibuta solą i pieprzem. Nestle ryby i małże wśród warzyw na patelni. Doprowadzić bulion z powrotem do wrzenia, przykryć szczelnie i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować delikatnie, aż ryba jest po prostu gotowane przez i małże otworzyły, o 7 protokół. Jeśli wszystkie małże nie są otwarte, Usuń rybę i otwarte małże i kontynuuj gotowanie, aż Pozostałe małże się otworzą, kolejne 2 do 3 minut. Odrzuć wszystkie małże, które nie zostały otwarte do tego czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
HalibutHalibut
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podawaj rybę w rozgrzanych płytkich miseczkach z zupą, posypanych porami i grzybami, otoczonych małżami i bulionem, posypanych posiekaną natką pietruszki. Propozycje serwowania, aby był to kompletny posiłek, podawać z zieloną sałatką i gotowanym na parze ryżem jaśminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż JaśminowyRyż Jaśminowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Kalorie
1
480, tłuszcz
2
28, Kalorie Tłuszczowe
1
250, Tłuszcze Nasycone
2
15, białko
3
40, Tłuszcz Jednonienasycony
4
7, węglowodany
5
460, Cholesterol
6
125, błonnik
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
17, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn