Duszony Halibut Pacyficzny Z Porami, Pieczarkami I Małż
Duszony Halibut pacyficzny z porami, grzybami i małż może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 30g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 5,56 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól koszerną i pieprz, filety z halibuta pacyficznego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 73 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Duszony Halibut z porami, pieczarkami, małżami i małżami, Halibut zapiekany z winnymi porami, oraz Duszone pory i grzyby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na średnim ogniu w 11-lub 12-calowej patelni z pokrywką.
Dodać grzyby i pory i lekko doprawić solą i pieprzem. Gotować delikatnie, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, ale nie rumiane, 7 do 8 protokół.
Dodać bulion, podnieść ogień do średniej wysokości i doprowadzić do wrzenia. Doprawić halibuta solą i pieprzem. Nestle ryby i małże wśród warzyw na patelni. Doprowadzić bulion z powrotem do wrzenia, przykryć szczelnie i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować delikatnie, aż ryba jest po prostu gotowane przez i małże otworzyły, o 7 protokół. Jeśli wszystkie małże nie są otwarte, Usuń rybę i otwarte małże i kontynuuj gotowanie, aż Pozostałe małże się otworzą, kolejne 2 do 3 minut. Odrzuć wszystkie małże, które nie zostały otwarte do tego czasu.
Podawaj rybę w rozgrzanych płytkich miseczkach z zupą, posypanych porami i grzybami, otoczonych małżami i bulionem, posypanych posiekaną natką pietruszki. Propozycje serwowania, aby był to kompletny posiłek, podawać z zieloną sałatką i gotowanym na parze ryżem jaśminowym.
40, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
17, Tłuszcz Wielonienasycony
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.