Duszony Gulasz Z Włoskiej Kiełbasy

Duszony Gulasz Z Włoskiej Kiełbasy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj duszonego gulaszu z włoskiej kiełbasy. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 320 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka selera, wina, boczku szwajcarskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Duszony Gulasz Z Włoskiej Kiełbasy, Gulasz Z Kiełbasą Włoską, oraz Gulasz Z Kiełbasą Włoską dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj cebulę; gotować 3 protokół lub aż lekko miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj linki kiełbasy na patelni; gotować 12-14 minut lub aż kiełbasa jest rumiane i prawie gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Usuń linki kiełbasy do deski do krojenia i pozwól im ostygnąć przed krojeniem monety. Wymieszaj marchew, pasternak, grzyby, seler i boczniak Szwajcarski do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
5
Dodać jęczmień, pomidory, bulion, wino, włoskie przyprawy, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
JęczmieńJęczmień
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodaj pokrojoną kiełbasę do garnka. Wymieszać, aby połączyć wszystkie składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień i nadal gotować do 1 godziny lub aż jęczmień jest gotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
8
Podawać z chrupiącym włoskim chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn