Duszony Gulasz Z Włoskiej Kiełbasy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj duszonego gulaszu z włoskiej kiełbasy. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 320 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka selera, wina, boczku szwajcarskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Duszony Gulasz Z Włoskiej Kiełbasy, Gulasz Z Kiełbasą Włoską, oraz Gulasz Z Kiełbasą Włoską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować 3 protokół lub aż lekko miękkie.
Dodaj linki kiełbasy na patelni; gotować 12-14 minut lub aż kiełbasa jest rumiane i prawie gotowane przez.
Usuń linki kiełbasy do deski do krojenia i pozwól im ostygnąć przed krojeniem monety. Wymieszaj marchew, pasternak, grzyby, seler i boczniak Szwajcarski do holenderskiego piekarnika.
Dodać jęczmień, pomidory, bulion, wino, włoskie przyprawy, sól i pieprz.
Dodaj pokrojoną kiełbasę do garnka. Wymieszać, aby połączyć wszystkie składniki.
Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień i nadal gotować do 1 godziny lub aż jęczmień jest gotowany.
Podawać z chrupiącym włoskim chlebem.