Duszony groszek z zieloną cebulką
Duszony groszek z zieloną cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 48 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz groszek, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Groch duszony z sałatą i cebulą, Duszony Groszek Z Dymką I Sałatą, oraz Groszek z zieloną cebulką i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń zielone wierzchołki z zielonej cebuli; rezerwy do innego użytku.
Pokrój białą porcję każdej cebuli na 1/2-calowe kawałki.
Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać kawałki cebuli i pieprz; przykryć i gotować 3 protokół. Wymieszać z groszkiem i wodą; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować 5 minut lub aż groszek zmięknie. Odkryć i gotować 2 minuty lub aż płyn odparuje.
Zdjąć z ognia; wymieszać z majerankiem i solą.