Duszony-brązowy sos Podrobowy

Duszony-brązowy sos Podrobowy
Need a SOS bezglutenowy i bezmleczny? Duszone-brązowy Podrobowy sos może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 2095 kalorii, 265g białka, oraz 97 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz odtłuszczone bulion z kurczaka, marchew, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest super. Spróbuj SOS Podrobowy, SOS Podrobowy, oraz SOS Podrobowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłucz indyczą szyję, serce, żołądek i wątrobę; owinąć wątrobę i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze SzyjeIndycze Szyje
WątrobaWątroba
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2
Umieść szyję, serce, żołądek, marchew i cebulę na metalowej patelni o wymiarach 9 na 13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać 1/2 szklanki bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4
Piec w piekarniku 475, aż płyn odparuje i warzywa, szyja, serce i żołądek są rumiane, 40 do 45 minut (30 do 35 minut w piekarniku konwekcyjnym); mieszać kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Dodaj 1/4 bulionu szklanki, ocet, i cukier do patelni; wymieszać zeskrobać rumiane kawałki darmo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj wątrobę do patelni (lub zapisz do innych zastosowań).
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Piec, aż mieszanina jest bogato rumiane i wątroba jest lekko różowy w środku (wyciąć do testu), 10 do 15 minut dłużej (około 5 minut w piecu konwekcyjnym); mieszać kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
8
Wyjąć z piekarnika; odstawić wątróbkę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
9
Dodaj 1 więcej bulionu szklanki do patelni; odstawić, aż rumiane kawałki są miękkie, o 5 protokół. Zeskrobać mieszaninę do miski 4-do 5-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Dodaj pozostałe 3 szklanki bulionu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż żołądek będzie miękki po przekłuciu, o 1 1/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
11
Wlać mieszaninę przez drobny sitko do dużej miski. Wyrzucić warzywa. Wyciągnij mięso z szyi i posiekaj; wyrzuć kości. Mięso i podroby drobno posiekać. Jeśli robisz z wyprzedzeniem, przykryj miskę i mięso i schłodź do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Mierzyć mieszankę bulionu i, w razie potrzeby, dodać wodę, aby 4 filiżanki. Powrót bulionu do 4-do 5-quart patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
13
Dodać mieszaninę mięsa i indyka kapie; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. W małej misce, mieszanka skrobi kukurydzianej z 1/4 szklanki wody. Wymieszać wystarczającą ilość mieszanki skrobi kukurydzianej do gotowania sosu, aby zagęścić zgodnie z potrzebami. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn