Duszony Boczek Karolina Ryż

Duszony Boczek Karolina Ryż
Duszony boczek Karolina ryż jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, cebulę, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 36 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bacon-Infused Carolina Fish Muddle, Pudding Ryżowy Carolina Brûlée, oraz Sałatka ryżowa Carolina Gold od ' around the Southern Table dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować boczek w 4-quart ciężki garnek na małym ogniu, aż trochę tłuszczu jest renderowane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj cebulę, seler, i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, ale nie rumiane, 7 do 8 protokół. Wymieszać przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać bulion i sok pomidorowy i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać ryż i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż większość płynu jest wchłaniana i ryż jest gotowane przez, 20 do 25 minut (ryż będzie wilgotny, a nie puszyste i suche). Wymieszaj liście selera, masło, sól koszerną i pieprz do smaku, a następnie usuń z ognia i odstaw 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn