Duszony Bas W Paski Z Imbirem I Szalotki

Duszony Bas W Paski Z Imbirem I Szalotki
Parzony bas w paski z imbirem i szalotki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 127g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 747 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 14,18 zł / porcja, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju canolan, filet basu w paski, akompaniament: ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Parzony dziki bas w paski z imbirem i szalotki, Imbir i cytryna-paski na parze z sałatką z kopru włoskiego, oraz Dziki Bas W Paski Z szalotki i sałatka ziołowa.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia44
Magazyn