Duszone Żeberka Zapasowe
Duszone żeberka zapasowe wymagają około 3 godziny i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.76 za porcję. To danie główne ma 924 kalorie, 43g białka, oraz 73g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz przecier pomidorowy, ocet winny, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Żeberka Wieprzowe Wolne Duszone W Leczniczym Bulionie: Suong Non Tiem Thuoc Bac, Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, oraz Żeberka Zapasowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Mąkę doprawiamy solą i pieprzem, a żeberka doprawiamy. Odciąć pozostałą mąkę i podgrzać olej. Żeberka brązowe w oleju i odstawić.
Saute, na małym ogniu, cebula i czosnek, aż przezroczyste.
Dodać przyprawy i wymieszać.
Dodaj puree, ocet z czerwonego wina i bulion wołowy i przynieś na wolnym ogniu.
Umieść żeberka na patelni i przykryj sezonowanym wywarem wołowym i cielęcym. Przykryć folią.
Umieścić w piekarniku na 2 1/2 godziny lub aż żeberka będą miękkie.