Duszone żeberka z daikonem i szklanym makaronem

Duszone żeberka z daikonem i szklanym makaronem
Duszone żeberka z Daikon i szklanym makaronem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,46 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1187 kalorii, 42g białka, oraz 96 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, imbir, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duszone żeberka z makaronem jajecznym, Azjatyckie Duszone Żeberka Z Makaronem, oraz Żeberka Krótkie Z Czerwonym Miso & Daikon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej olej roślinny. Żeberka przyprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając kilka razy, aż bogato rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Przenieś żebra na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
4
Dodaj sherry do zapiekanki i zagotować, mieszając zeskrobać się rumiane kawałki na dole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
5
Dodaj sos sojowy, mirin, cebula, czosnek, imbir, shiitake, brązowy cukier i po połowie każdy z daikon i marchew. Powrót żeberka do zapiekanki i wlać wodę. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić w piekarniku przez około 2 i pół godziny, aż mięso będzie bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Przenieść żebra na talerz; przykryć i ogrzać. Wybierz grzyby shiitake, odcinając i odrzucając łodygi. Odcedzić duszony płyn. Powrót płynu do zapiekanki i gotować na dużym ogniu, odtłuszczanie tłuszczu z powierzchni, aż zredukowane do 4 filiżanek, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
7
Do zapiekanki dodaj pozostały daikon i marchew wraz z olejem sezamowym i grzybami shiitake. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż warzywa będą miękkie, 20 protokół. Powrót żeberka do zapiekanki i gotować na wolnym ogniu aż do ogrzania. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
8
Tymczasem doprowadzić rondel z wodą do wrzenia. W misce przykryć makaron ciepłą wodą; odstawić do giętkości, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Odcedzić makaron i pokroić na 4-calowe długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
10
Dodaj makaron do rondla i gotować do miękkości, ale nadal żucia, 25 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
11
Odcedzić i przenieść makaron do płytkich misek. Żeberka Nestle na makaron, kadzi warzywa i bulion na wierzchu i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Żeberka wołowe bardzo dobrze komponują się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rabble Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn