Duszone żeberka wołowe z warzywami to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 68g białka, 136g tłuszczu, oraz w sumie 1714 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 7,62 zł za porcję, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka rozmarynu, masło, brukselka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Czerwone wino-duszone żeberka z warzywami, Czerwone wino duszone żeberka z Roztrzaskanymi jesiennymi warzywami, oraz Czerwone wino duszone żeberka z Roztrzaskanymi jesiennymi warzywami dla podobnych receptur.