Duszone Żeberka Krótkie

Duszone Żeberka Krótkie
Duszone żeberka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1771 kalorii, 52g białka, oraz 120 g tłuszczu każdy. Na $7.55 za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz sól, liście laurowe, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, Duszone Żeberka Krótkie, oraz Duszone Żeberka Krótkie.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w głębokim, ciężkim dnie sosu garnku.Krótkie żeberka dobrze posmarować mąką i przesmażyć wszystkie boki krótkich żeberek, aż będą Ciemnobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Usuń krótkie żeberka z garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj w seler, marchew, cebula, czosnek, liście laurowe i czarny pieprz do garnka SOS.Gotować wszystkie warzywa na złoty kolor i dodać krótkie żeberka z powrotem do garnka sosu.Dzbanek do sosu Deglaze z czerwonym winem, sosem sojowym i cukrem.Zmniejszyć płyn o połowę i dodać bulion wołowy lub bulion cielęcy.Dusić mięso na średnim ogniu przez około 1-2 godziny, aż do miękkości widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Usuń krótkie żeberka i warzywa.Zmniejsz płyn, aż osiągnie konsystencję sosu i podawaj z krótkimi żeberkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
5
Podawać krótkie żeberka z duszonymi warzywami na kaszy jęczmiennej.CEBULA PERŁOWA & JĘCZMIEŃ.Użyj średniej wielkości, ciężki dno garnek SOS.W garnku rozpuścić 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
JęczmieńJęczmień
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać pory, pieczarki i cebulę perłową. Smażyć, aż błyszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
7
Dodać jęczmień i bulion warzywny.Zmniejsz temperaturę do niskiej i mieszaj od czasu do czasu przez około 30 minut.Jęczmień powinien być prawie miękki. Większość płynu powinna zostać wchłonięta do jęczmienia.Utrzymuj na małym ogniu i dodaj ser mascarpone, pozostałe masło, mielony pieprz i sól do smaku. To zwiąże jęczmień i sprawi, że będzie bardziej kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
JęczmieńJęczmień
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Podawać natychmiast.Rozdrzyj swoje ulubione świeże zioła na wierzchu jęczmienia jako dodatkowy dotyk w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
JęczmieńJęczmień

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do krótkich żeberek wołowych. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn