Duszone udka z kurczaka ze śliwkami
Duszone udka z kurczaka ze śliwkami to bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 763 kalorie, 49g białka, oraz 54g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz śliwki, udka z kurczaka, przetartą szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duszony Kurczak Z Suszonymi Śliwkami, Duszone Udka Z Kurczaka, oraz Harissa Duszone Udka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i ziela angielskiego, dobrze mieszając; posypać równomiernie po obu stronach kurczaka.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj kurczaka na patelnię; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Wyjąć kurczaka z patelni.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę, często mieszając. Wymieszać z brandy; gotować 30 sekund lub aż płyn odparuje. Wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli, pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu, bulionu i szałwii; doprowadzić do wrzenia. Powrót kurczaka na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 12 minut. Ułóż śliwki na patelni; gotuj przez 8 minut lub aż kurczak zostanie zrobiony.