Duszone szalotki i pomidory
Duszone szalotki i pomidory może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka masła, estragonu, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pomidory Duszone, Pomidory Duszone, oraz duszona okra i pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia. Pomidory zmiażdżyć w naczyniu i dodać 1 szklankę zastrzeżonego soku.
Posypać brązowym cukrem, czosnkiem, pietruszką, estragonem, 1 łyżeczką soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i płatkami czerwonej papryki.
Pokroić białe i jasnozielone części szalotki na 2-do-3-calowe kawałki i dodać do mieszaniny pomidorów. Z grubsza posiekać około 1 szklanki zieleni scallion i dodać do naczynia wraz z 1/4 szklanki wody. Kropka z 2 łyżki masła, przykryć folią i piec, aż szalotki są miękkie, 35 do 40 protokół. Odkryć, zwiększyć temperaturę piekarnika do 450 stopni F i piec, aż sos zgęstnieje, o 20 więcej minut.