Duszone szalotki i pomidory

Duszone szalotki i pomidory
Duszone szalotki i pomidory może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka masła, estragonu, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pomidory Duszone, Pomidory Duszone, oraz duszona okra i pomidory dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia. Pomidory zmiażdżyć w naczyniu i dodać 1 szklankę zastrzeżonego soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Bezpestkowych Owoców Jeżyny Do Smarowania1 Szklanka Bezpestkowych Owoców Jeżyny Do Smarowania
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
2
Posypać brązowym cukrem, czosnkiem, pietruszką, estragonem, 1 łyżeczką soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i płatkami czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hojne Garści Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub RomanoHojne Garści Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
Pignolis (orzeszki Piniowe), PrażonePignolis (orzeszki Piniowe), Prażone
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
3
Pokroić białe i jasnozielone części szalotki na 2-do-3-calowe kawałki i dodać do mieszaniny pomidorów. Z grubsza posiekać około 1 szklanki zieleni scallion i dodać do naczynia wraz z 1/4 szklanki wody. Kropka z 2 łyżki masła, przykryć folią i piec, aż szalotki są miękkie, 35 do 40 protokół. Odkryć, zwiększyć temperaturę piekarnika do 450 stopni F i piec, aż sos zgęstnieje, o 20 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Drobno Zmielone Orzeszki ZiemneDrobno Zmielone Orzeszki Ziemne
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
4
Zdjęcia Anna Williams
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn