Duszone szalotki i jesienne warzywa z sosem z czerwonego wina

Duszone szalotki i jesienne warzywa z sosem z czerwonego wina
Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli 3,77 zł za porcję wpadki w budżecie, duszone szalotki i jesienne warzywa z sosem z czerwonego wina mogą być super bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka liści laurowych, oliwy z oliwek, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czerwone wino duszone żeberka z Roztrzaskanymi jesiennymi warzywami, Czerwone wino duszone żeberka z Roztrzaskanymi jesiennymi warzywami, oraz Kurczak duszony w winie z szalotką i pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło i olej rozgrzać w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj szalotki i marchew; smażyć przez 10 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MarchewMarchew
3
Dodać grzyby i pasternak; podsmażyć 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PasternakPasternak
4
Dodaj 1 szklankę sosu z czerwonego wina, rozmaryn i następne 4 składniki( rozmaryn przez tymianek); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut. Wyrzucić liście laurowe i gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
Liście LauroweLiście Laurowe
Czerwone WinoCzerwone Wino
RozmarynRozmaryn
SOSSOS
5
Skropić warzywa pozostałym sosem z czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Czerwone WinoCzerwone Wino
SOSSOS
6
Natkę pietruszki i czosnek połączyć w małej misce; posypać każdą porcję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
(Łącznie zawiera sos z czerwonego wina)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone WinoCzerwone Wino
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn