Duszone szalotki i jesienne warzywa z sosem z czerwonego wina
Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli 3,77 zł za porcję wpadki w budżecie, duszone szalotki i jesienne warzywa z sosem z czerwonego wina mogą być super bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka liści laurowych, oliwy z oliwek, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czerwone wino duszone żeberka z Roztrzaskanymi jesiennymi warzywami, Czerwone wino duszone żeberka z Roztrzaskanymi jesiennymi warzywami, oraz Kurczak duszony w winie z szalotką i pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło i olej rozgrzać w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj szalotki i marchew; smażyć przez 10 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Marchew
3
Dodać grzyby i pasternak; podsmażyć 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Pasternak
4
Dodaj 1 szklankę sosu z czerwonego wina, rozmaryn i następne 4 składniki( rozmaryn przez tymianek); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut. Wyrzucić liście laurowe i gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tymianek
Liście Laurowe
Czerwone Wino
Rozmaryn
SOS
5
Skropić warzywa pozostałym sosem z czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Czerwone Wino
SOS
6
Natkę pietruszki i czosnek połączyć w małej misce; posypać każdą porcję.