Duszone pory i jabłka
Duszone pory i jabłka to bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 130 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga porów, jedzenia jabłek, tymianku i gałki masła. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Psy Cheddar z duszonymi porami i jabłkami, Saute z kurczaka z jabłkami i porami, oraz Smażone zielone jabłka i pory.
Instrukcje
Ułóż pory i kliny jabłek w jednej warstwie w szerokim, płytkim naczyniu zapiekanym z pokrywką. Wsadź gałązki tymianku między pory i zalej wywar. Doprawić i doprawić masłem.
Umieścić na średnim ogniu, doprowadzić do wrzenia, następnie założyć pokrywkę i delikatnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub do momentu, gdy jabłka i pory będą miękkie.