Duszone pory i grzyby

Duszone pory i grzyby
Duszone pory i grzyby mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.66 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pastę pomidorową, pory, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Duszone Pory I Grzyby, Duszony Halibut Pacyficzny Z Porami, Pieczarkami I Małż, oraz Duszony Halibut z porami, pieczarkami, małżami i małżami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń korzenie, zewnętrzne liście i wierzchołki z porów, pozostawiając 6 cali każdego poru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
2
Pokrój każdą po przekątnej na trzecie części, a następnie po przekątnej na pół, tworząc 6 trójkątnych kawałków. Spłukać pod zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Połączyć bulion wołowy, pastę pomidorową, sól, tymianek i pieprz w misce i wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj pory i grzyby, i smażyć 6 minut lub aż warzywa są lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
6
Dodać mieszankę bulionu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub do pory są miękkie. Odkryć, i gotować na wolnym ogniu 7 minut lub aż płyn prawie wyparuje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn