Duszone pory i grzyby

Duszone pory i grzyby
Duszone pory i grzyby mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.66 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pastę pomidorową, pory, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Duszone Pory I Grzyby, Duszony Halibut Pacyficzny Z Porami, Pieczarkami I Małż, oraz Duszony Halibut z porami, pieczarkami, małżami i małżami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń korzenie, zewnętrzne liście i wierzchołki z porów, pozostawiając 6 cali każdego poru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
2
Pokrój każdą po przekątnej na trzecie części, a następnie po przekątnej na pół, tworząc 6 trójkątnych kawałków. Spłukać pod zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Połączyć bulion wołowy, pastę pomidorową, sól, tymianek i pieprz w misce i wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj pory i grzyby, i smażyć 6 minut lub aż warzywa są lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
6
Dodać mieszankę bulionu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub do pory są miękkie. Odkryć, i gotować na wolnym ogniu 7 minut lub aż płyn prawie wyparuje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn