Duszone pory i grzyby
Duszone pory i grzyby mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.66 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pastę pomidorową, pory, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Duszone Pory I Grzyby, Duszony Halibut Pacyficzny Z Porami, Pieczarkami I Małż, oraz Duszony Halibut z porami, pieczarkami, małżami i małżami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń korzenie, zewnętrzne liście i wierzchołki z porów, pozostawiając 6 cali każdego poru.
Pokrój każdą po przekątnej na trzecie części, a następnie po przekątnej na pół, tworząc 6 trójkątnych kawałków. Spłukać pod zimną wodą; dobrze spuścić.
Połączyć bulion wołowy, pastę pomidorową, sól, tymianek i pieprz w misce i wymieszać trzepaczką.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pory i grzyby, i smażyć 6 minut lub aż warzywa są lekko rumiane.
Dodać mieszankę bulionu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub do pory są miękkie. Odkryć, i gotować na wolnym ogniu 7 minut lub aż płyn prawie wyparuje, mieszając od czasu do czasu.