Duszone pory i groszek

Duszone pory i groszek
Duszone pory i groszek mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis ma 111 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grochu, oliwy z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Duszone karczochy z porami i groszkiem z " nowego wegetariańskiego gotowania dla każdego, Duszone Pory, oraz Duszone Pory są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Usunąć zewnętrzne, ciemniejsze, twardsze liście z porów, następnie podzielić na dwie krótsze długości i spłukać pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Na dużą, szeroką płytką patelnię wlać wywar z kurczaka lub warzyw, a następnie rozsypać gałązki czosnku i tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Połóż pory na patelni, starając się ich nie tłoczyć, a następnie dopraw pieprzem. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, aż będzie prawie miękka. Wsypać groszek, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez kolejne 5 minut, aż warzywa się ugotują. Porów, groszku i czosnku przełożyć łyżeczką do ciepłego naczynia, doprawić dodatkowym pieprzem, skropić oliwą z oliwek i zakończyć roztrzepaniem liści tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn