Duszone piwo Hoisin krótkie żeberka z kremowym puree Yukons i sezamowym groszkiem śnieżnym

Duszone piwo Hoisin krótkie żeberka z kremowym puree Yukons i sezamowym groszkiem śnieżnym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1176 kalorii, 35g białka, oraz 88 g tłuszczu każdy. Na $5.9 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 180 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oleju sezamowego, sól i pieprz, groszek śnieżny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Duszone piwo Hoisin krótkie żeberka z kremowym puree Yukons i sezamowym groszkiem śnieżnym, Duszone żeberka hoisin Beer z rozmarynem Purée z białej fasoli, oraz Duszone Żeberka Z Sosem Hoisin.
Instrukcje
Żeberka obficie doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej roślinny w dużym ciężkim garnku z pokrywką (holenderski piekarnik) na dużym ogniu. Brązowe żebra ze wszystkich stron, w razie potrzeby partiami.
Wyjąć żeberka i wylać wszystkie oprócz kilku łyżek wytopionego tłuszczu.
Powrót garnek do pieca, obniżyć ogień do średniego i podsmażyć czosnek i imbir przez około 3 protokół.
Dodać żeberka z powrotem do garnka.
Dodaj piwo i ocet. Wymieszać, a następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2 1/2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Zalać żeberka sosem hoisin, przenieść garnek do piekarnika i gotować, odkryte, przez 30 minut.
Żeberka i imbir wyjąć z sosu. Odcedzić tłuszcz z górnej części garnka, tak, że jesteś w lewo z tylko dobre rzeczy.
Podawać z kremowym puree i sezamowym groszkiem śnieżnym.
Gotować ziemniaki do przetargu widelca.
Rozgrzać masło i pół na pół na średnim ogniu, aż będzie gorące, ale nie zagotuje.
Ziemniaki odsączyć, odstawić do garnka i rozgnieść masą ręczną.
Dodaj gorący płyn do ziemniaków i ubijaj za pomocą elektrycznego miksera ręcznego, aż będą gładkie. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodać szczypiorek i wymieszać przed podaniem.
Spłucz groszek i obetnij końcówki. W dużym rondlu na średnim ogniu, dodać oleje i ciepła.
Dodać groszek śnieżny i saute aż jasnozielony, o 2 do 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Posypać sezamem i wrzucić.