Duszone Oxtails z anyżem gwiazdkowym i chińską zielenią

Duszone Oxtails z anyżem gwiazdkowym i chińską zielenią
Przepis duszone Oxtails z anyżem gwiazdkowym i chińską zielenią jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 112g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 939 kalorii. Na $6.79 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka sosu sojowego, brązowy cukier, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszone Oxtails z anyżem gwiazdkowym i chińską zielenią, Duszone Oxtails Z Chińską Zielenią, oraz [Bezglutenowe ] chiński kurczak, warzywa i ryż miska z soi i anyżu Gwiazda Duszony kurczak.

Instrukcje

1
Ułóż oxtails w jednej warstwie w ciężkim dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj następne 8 składników, następnie wystarczy wody, aby pokryć oxtails przez 1/2 cala; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, częściowo przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż bardzo miękkie, dodając więcej wody przez 1/2 garści w razie potrzeby, aby utrzymać oxtails pokryte, o 3 godziny. Lekko schłodzić. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled conajmniej 1 day and up to 3 days.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Łyżka off i wyrzucić tłuszcz z sosu. Na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
4
Przenieść oxtails do dużej płyty. Gotować sos tylko do zmniejszenia tyle płaszcz łyżkę cienko (nie zmniejszać zbyt dużo lub sos może stać się słony). Odrzuć plastry imbiru i anyż Gwiaździsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
OxtailOxtail
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
5
Tymczasem, gotować YU choy w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Dobrze spuścić.
7
Podziel YU choy między płytkie miski. Top z oxtails i sosem i posypać zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
OxtailOxtail
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn