Duszone Oxtails

Duszone Oxtails
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj duszonych Oxtails. Jedna porcja zawiera 2038 kalorii, 170g białka, oraz 100 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 11,15 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka demi-glace, masło, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wine Duszone Oxtails, Czerwone wino-duszone Oxtails, oraz Duszone Oxtails Z Chińską Zielenią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej rzepakowy na średniej wysokości w dużym garnku saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj cebulę i czosnek i podsmażyć, aż cebula zacznie się przeświecać. Podczas gotowania, doprawić mąkę solą i pieprzem i pokryć oxtails, pozwalając nadmiar mąki spaść. W garnku z cebulą i czosnkiem podsmażamy wołki z obu stron, a następnie wyjmujemy je na talerz. De-glazury patelni z czerwonym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
OxtailOxtail
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Wymieszać z demi-glace i pastą pomidorową, dodać liść laurowy, natkę pietruszki i tymianek. Obniżyć ciepło i powrócić oxtails do garnka. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie (powinno łatwo spaść od kości), o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
OxtailOxtail
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Na talerz, przykryć i odstawić do ciepłego miejsca. Przelej duszony płyn do innego garnka, aby zrobić z niego sos. Usuń nadmiar tłuszczu, który może znajdować się na powierzchni. Zwiększ ciepło, umożliwiając zmniejszenie duszenia cieczy o połowę do dwóch trzecich.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Połączyć składniki Gremolata i odstawić.
6
Podczas gdy sos jest zmniejszenie, przygotować tosty francuski chleb. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Na chleb posmarować oliwą i posypać czosnkiem w proszku. Lekko grzać w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Usunąć zmniejszony sos z ognia i ubić na maśle. Łyżka sosu na oxtails i top z niewielką ilością gremolata.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
9
Podawać z pieczonym francuskim chlebem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn