Duszone Osso Bucco z cytrynową fetą kruszy się bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 76g białka, 102g tłuszczu, oraz w sumie 1310 kalorii. Na 7,22 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól i pieprz, feta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Osso Bucco: Duszone Golonki Cielęce, Osso Bucco vel duszone golonki wołowe, oraz Osso Bucco Style Duszone Golonki Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zwijamy liście mięty i cienko kroimy, następnie w misce mieszamy miętę, fetę, czerwoną cebulę i skórkę cytrynową. Następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Srebrne Nonpareile
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Do osso bucco: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. na patelni o dużym dnie podgrzej olej roślinny do średnio wysokiego ciepła, a następnie posyp jagnięcinę solą i pieprzem. Następnie podsmaż mięso z każdej strony, aż zbrązowieje, 2 do 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Groch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj wywar, marchew, seler, cebulę i pastę pomidorową na patelnię. Szczelnie przykryć patelnię folią i gotować w piekarniku przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
4
Wyjmij patelnię z piekarnika,a następnie sprawdź kruchość mięsa, powinno być widelcowe. W razie potrzeby kontynuuj gotowanie, aby osiągnąć pożądaną delikatność. Następnie usuń żebra i zapisz pozostałą ciecz. Na średnim ogniu zmniejszyć duszenie cieczy, aż ciecz zmniejszy się do 2 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
5
Osso bucco podawać z puree ziemniaczanym, następnie skropić sosem i zakończyć kruszonką z fety.