Duszone kotlety wieprzowe z szałwią

Duszone kotlety wieprzowe z szałwią
Przepis duszone kotlety wieprzowe z szałwią mogą być wykonane w około 40 minut. To danie główne ma 612 kalorii, 55g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za $4.03 za porcję, ten przepis okładki 37% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kotletów z żeberka wieprzowego, czosnku, marynowanego pepperoncini i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest świetne. Podobne przepisy obejmują Duszona wieprzowina z cytryną i szałwią, Kotlety Wieprzowe Z Szałwii, oraz Kotlety Wieprzowe Z Szałwii.

Instrukcje

1
Połącz cukier i 1/4 szklanki soli w płytkiej misce; ubij w 3 szklankach wody. Wieprzowinę przekłuć widelcem, następnie włożyć do miski i namoczyć 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wyjmij i osusz.
3
Połóż mąkę na talerzu. Dopraw wieprzowinę pieprzem, a następnie wsyp mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu; dodaj wieprzowinę i gotuj bez przeszkód, aż będzie złoty na dnie, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj szałwię na patelnię; Odwróć kotlety wieprzowe, aby spoczywały na szałwii. Rozsyp czosnek, plasterki cytryny i pepperoncini wokół wieprzowiny. Gotuj bez przeszkód, aż uzyskasz złoty kolor z drugiej strony, jeszcze około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj pomidory, bulion z kurczaka i 1/2 szklanki wody na patelnię i zmniejsz ogień do średnio niskiego. Dusić, przewracając wieprzowinę do połowy, aż płyn zmniejszy się o połowę, a mięso będzie miękkie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Podawać z kuskusem; na wierzch natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8
Zdjęcia Justin Walker

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay i Riesling to świetny wybór na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Cipriani Prosecco. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Cipriani Prosecco
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini to znany na całym świecie koktajl z miąższu białej brzoskwini i wina musującego brut. Został wynaleziony w 1948 roku przez Giuseppe Cipriani z Harry ' s Bar w Wenecji i jest serwowany w każdym miejscu Cipriani na całym świecie. Świetny sposób na rozpoczęcie każdej imprezy lub niedzielny Brunch! Cipriani Bellini pokazuje eleganckie, świeże i owocowe aromaty ze zrównoważoną słodyczą i pachnącymi bąbelkami. Idealny o każdej porze, świetny jako aperitif.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn