Duszone Karczochy Dla Dzieci

Duszone Karczochy Dla Dzieci
Duszone karczochy dla dzieci może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 475 kalorii, 24g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sardelę, wiązkę tymianku, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duszone Karczochy Dla Dzieci, Duszone Karczochy Dla Dzieci, oraz Duszone Karczochy Dla Dzieci dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Napełnij dużą miskę wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Pokrój 2 cytryny na pół i wyciśnij obie połówki cytryny do wody, a następnie wrzuć połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
WodaWoda
4
Przyciąć twardą ciemnozieloną skórę z łodygi karczocha jeśli jest łodyga, i usunąć twarde zewnętrzne liście, aż pojawi się piękny delikatny wiosenny zielony, powinien to być tylko kilka warstw.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
5
Karczochy przeciąć na pół wzdłuż i wrzucić do cytrynowej (zakwaszonej) wody. Karczochy staną się brązowe na twoich oczach, dlatego ważne jest, aby kwaśna woda została przygotowana przed usunięciem 1 liścia z karczocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
CytrynaCytryna
WodaWoda
6
Zalać dużą patelnię saute na średnim ogniu, obficie z oliwą z oliwek i dodać zmiażdżone ząbki czosnku i pokruszony czerwony pieprz. Gdy ząbki czosnku są złotobrązowe i aromatyczne, usuń je. Wypełniły swoje czosnkowe przeznaczenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
CzosnekCzosnek
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj filety anchois i pozwól im stopić się na pikantną konsystencję przed dodaniem przygotowanych karczochów na patelnię wraz z połówkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SardeliFilety Z Sardeli
KarczochKarczoch
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wlać białe wino, dodać wiązkę tymianku i doprawić solą, do smaku. Doprowadzić do wrzenia i dodać tyle wody, aby pokryć karczochy (nie powinno być dużo wody). Przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu, aż karczochy są bardzo miękkie, o 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
Wino BiałeWino Białe
TymianekTymianek
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Zdejmij pokrywkę i pozwól, aby ciecz zmniejszyła się, aż znajdzie się mniej niż w połowie boków karczochów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
10
Usunąć wiązkę tymianku. Smak, aby sprawdzić przyprawy i dostosować, jeśli to konieczne, (prawdopodobnie będzie). Zakończ rzucając posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TymianekTymianek
11
Przełożyć karczochy do miski i podawać z wiórkami Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Yay! Co za przystawka!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn