Duszone Karczochy Dla Dzieci

Duszone Karczochy Dla Dzieci
Duszone karczochy Dla Dzieci to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 4. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz dziecko karczochy, sok z cytryny, majeranek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Duszone Karczochy Dla Dzieci, Duszone Karczochy Dla Dzieci, oraz Duszone Karczochy Dla Dzieci.

Instrukcje

1
Połącz 6 szklanek wody i 1 łyżkę soku w dużej misce. Pracując z 1 karczochem na raz, odetnij łodygę karczocha do 1 cala podstawy; obrać łodygę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
SokSok
WodaWoda
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Usuń dolne liście i twarde zewnętrzne liście z karczocha, pozostawiając delikatne serce i dno. Trim około 1 cal od góry karczoch.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
3
Umieść karczoch w wodzie cytrynowej. Powtórz procedurę z pozostałymi karczochami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
CytrynaCytryna
WodaWoda
4
Odcedzić i odstawić.
5
Umieścić cebulę w środku holenderskiego piekarnika. Karczochy układamy w jednej warstwie wokół cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Dodać bulion i pozostałe składniki na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i dusić 18 minut lub tylko do cebuli jest przetarg (karczochy będą bardzo przetarg). Wymieszaj pozostałą 1 łyżkę soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
BulionBulion
SokSok
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć karczochy i cebulę z patelni łyżką szczelinową; odstawić i ogrzać. Doprowadzić mieszaninę bulionu do wrzenia; gotować 4 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
BulionBulion
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
8
Polać sosem mieszankę karczochów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn