Duszone grzyby i jarmuż
Duszone grzyby i jarmuż może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. 132 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, oliwa z oliwek, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Spróbuj Duszone grzyby i jarmuż, Dorsz duszony w pieczarkach, oraz Garnek Crock Duszone Grzyby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej średnią patelnię z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i masłem na średnim lub średnim ogniu. Gdy tłuszcz jest gorący, dodać czosnek i grzyby i umieścić pokrywkę, która jest zbyt mała na patelni w dół do patelni, naciskając i Duszenia grzybów. Gotować 7 do 8 minut, mieszając raz, a następnie więdnąć jarmuż na patelnię, obracając go szczypcami do połączenia z grzybami. Dusić zieleninę przez 1 do 2 minut, następnie spalić patelnię Marsalą i doprawić mieszaninę solą i pieprzem, do smaku.