Duszone golonki jagnięce z białą fasolą

Duszone golonki jagnięce z białą fasolą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać duszone golonki jagnięce z białą fasolą spróbować. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 647 kalorii, 52g białka, oraz 30 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, pastę pomidorową, jagnięce golonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Duszone Golonki Jagnięce Z Białą Fasolą, Golonki Wieprzowe Duszone Z Białą Fasolą, oraz Toskańskie jagnięce golonki z białą fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić trzonki jagnięce: osuszyć trzonki jagnięce i doprawić solą i pieprzem. W 8 quart ciężkie Ognioodporne zapiekanka rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie i brązowe trzciny jagnięce dobrze w partiach, przeniesienie do płyty jako rumiane. Do zapiekanki dodać cebulę, marchew, seler i czosnek i podsmażyć, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
2
Dodać wino i gotować mieszaninę, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się do około 3 filiżanek. Powrót jagnięce golonki do zapiekanki i mieszać w bulionie, pasty pomidorowej i tymianku. Doprowadzić płyn do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, przykryte, mieszając i obracając golonki jagnięce od czasu do czasu, 1 1/2 godziny. Gotować mieszaninę, odkryte, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę więcej, lub aż trzciny jagnięce są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Aby Gremolata podczas gotowania jagnięciny: w małej misce wymieszać składniki gremolata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Aby fasola podczas gotowania jagnięciny: w rondlu rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie i gotować cebulę, marchew, seler, i czosnek, mieszając, 2 lub 3 minuty, lub aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodaj fasolę, 2 szklanki bulionu, masło, i liść laurowy i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu i dodając wystarczającą ilość pozostałego bulionu, aby utrzymać fasolę wilgotną i osiągnąć kremową konsystencję, o 30 protokół. Wyrzucić liść laurowy i dodać połowę gremolata i sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Przełożyć golenie jagnięce na talerz i ogrzać, przykryte folią. Odcedzić duszony płyn przez sito do rondla, odrzucając ciała stałe. Sos gotować, od czasu do czasu mieszając, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Wlać sos do miski i doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Wymieszać z masłem i estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Golonki jagnięce posypać pozostałą gremolatą i podawać z fasolą i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki1( bakłażany)marchew, posiekana Grubamarchew, posiekana Gruba2smallsmarchew, posiekana drobnomarchew, posiekana drobno2(mequite, hikora lub olcha)żeberka selera, posiekane drobnożeberka selera, posiekane drobno1żeberko selera, posiekane gruboziarnisteżeberko selera, posiekane gruboziarniste4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowaniafasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowania9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowaniafasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowania3Spód: okruszki z herbatników grahamposiekane świeże liście pietruszki (najlepiej płaskie)posiekane świeże liście pietruszki (najlepiej płaskie)3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone8ząbki czosnku, posiekane gruboziarnisteząbki czosnku, posiekane gruboziarniste2kilogramygolonki jagnięce (po około)golonki jagnięce (po około)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo starta skórka z cytryny (ok. 1 cytryna)świeżo starta skórka z cytryny (ok. 1 cytryna)2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1( bakłażany)cebula, posiekana Grubacebula, posiekana Gruba2smallscebula posiekana drobnocebula posiekana drobno1porcja startego parmezanuposiekane liście estragonuposiekane liście estragonu2gałązki świeżego tymiankugałązki świeżego tymianku1porcja startego parmezanuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1porcja startego parmezanumasło niesolonemasło niesolone2Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolonemasło niesolone4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegotowana biała fasola (najlepiej Great Northern lub navy)gotowana biała fasola (najlepiej Great Northern lub navy)8281 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBordeaux lub inne pełne czerwone winoBordeaux lub inne pełne czerwone wino
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn