Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać duszone golonki jagnięce z białą fasolą spróbować. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 647 kalorii, 52g białka, oraz 30 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, pastę pomidorową, jagnięce golonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Duszone Golonki Jagnięce Z Białą Fasolą, Golonki Wieprzowe Duszone Z Białą Fasolą, oraz Toskańskie jagnięce golonki z białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić trzonki jagnięce: osuszyć trzonki jagnięce i doprawić solą i pieprzem. W 8 quart ciężkie Ognioodporne zapiekanka rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie i brązowe trzciny jagnięce dobrze w partiach, przeniesienie do płyty jako rumiane. Do zapiekanki dodać cebulę, marchew, seler i czosnek i podsmażyć, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Trzcina Jagnięca
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodać wino i gotować mieszaninę, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się do około 3 filiżanek. Powrót jagnięce golonki do zapiekanki i mieszać w bulionie, pasty pomidorowej i tymianku. Doprowadzić płyn do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, przykryte, mieszając i obracając golonki jagnięce od czasu do czasu, 1 1/2 godziny. Gotować mieszaninę, odkryte, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę więcej, lub aż trzciny jagnięce są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Trzcina Jagnięca
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Aby Gremolata podczas gotowania jagnięciny: w małej misce wymieszać składniki gremolata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Aby fasola podczas gotowania jagnięciny: w rondlu rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie i gotować cebulę, marchew, seler, i czosnek, mieszając, 2 lub 3 minuty, lub aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Groch łuskany, Opcjonalnie
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
5
Dodaj fasolę, 2 szklanki bulionu, masło, i liść laurowy i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu i dodając wystarczającą ilość pozostałego bulionu, aby utrzymać fasolę wilgotną i osiągnąć kremową konsystencję, o 30 protokół. Wyrzucić liść laurowy i dodać połowę gremolata i sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Przełożyć golenie jagnięce na talerz i ogrzać, przykryte folią. Odcedzić duszony płyn przez sito do rondla, odrzucając ciała stałe. Sos gotować, od czasu do czasu mieszając, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina Jagnięca
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Wlać sos do miski i doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Wymieszać z masłem i estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Golonki jagnięce posypać pozostałą gremolatą i podawać z fasolą i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina Jagnięca
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym