Duszone golonki jagnięce na miękkiej Polencie z liśćmi laurowymi

Duszone golonki jagnięce na miękkiej Polencie z liśćmi laurowymi
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Duszone golonki jagnięce na miękkiej Polencie z liśćmi laurowymi mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 526 kalorii. Na $4.98 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka pomarańczy, golonki jagnięce, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Duszone golonki jagnięce z Gremolatanem i pieczoną polentą, Marokańskie golonki jagnięce z polentanem i białą fasolą, oraz Duszone Golonki Jagnięce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 2 szklanki gorącej wody i grzybów w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić, aż grzyby zmiękną, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
3
Używając obieraczki do warzyw, usuń skórkę (tylko część pomarańczową) z pomarańczy w długie paski. Wycisnąć sok z pomarańczy; rezerwa skórki i soku. Zwiąż liście laurowe, gałązki rozmarynu i goździki w kwadracie zwilżonej gaznicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
WarzywaWarzywa
RozmarynRozmaryn
PomarańczowyPomarańczowy
GoździkiGoździki
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
SernikSernik
4
Rozgrzać 4 łyżki oliwy z oliwek w szerokim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać cebulę; smażyć na złoty kolor, o 12 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść cebulę do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodaj 2 łyżki oleju do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Jagnięcinę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JagnięcinaJagnięcina
8
Dodaj 3 trzciny jagnięce do garnka. Smażyć na brązowo ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Przenieś na talerz. Powtórz z pozostałymi trzonkami. Powrót cebuli do garnka. Używając łyżki szczelinowej, dodaj grzyby, a następnie płyn do namaczania grzybów, pozostawiając osad w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
10
Dodaj skórkę pomarańczową i sok, wiązkę ziół, Wino i pastę pomidorową. Gotować 5 minut, skrobanie się rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
SokSok
WinoWino
11
Powrót jagnięciny do garnka, układając w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
12
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Przykryć; dusić 30 minut. Częściowo odkryć garnek. Dusić, aż jagnięcina będzie miękka, obracając co 15 minut, o 1 1/2 godziny dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
13
Przełożyć jagnięcinę do miski. Garnek i łyżkę tłuszczu z wierzchu sosu. Gotować, aż sos jest wystarczająco gęsty, aby płaszcz łyżkę lekko i zmniejsza się do 5 filiżanek, o 35 protokół. Odrzuć wiązkę ziół i skórkę pomarańczową. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem. Powrót jagnięcinę do garnka, łyżki sos na płaszcz. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Jagnięcinę przechowywać w lodówce, uncovered, aż ostygnie, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce. Przed kontynuowaniem należy ponownie ogrzać na małym ogniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
SOSSOS
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
14
Łyżka polenta na duży talerz. Ułóż jagnięcinę na polencie. Łyżka sosu na jagnięcinę i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
SOSSOS
JagnięcinaJagnięcina
15
* Suszone borowiki są dostępne na włoskich rynkach, sklepach z artykułami spożywczymi i wielu supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone BorowikiSuszone Borowiki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia61
Magazyn