Duszone golonki jagnięce z kolendrą, koprem włoskim i anyżem gwiaździstym

Duszone golonki jagnięce z kolendrą, koprem włoskim i anyżem gwiaździstym
Duszone golonki jagnięce z kolendrą, koprem włoskim i anyżem gwiazdkowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 827 kalorii, 60g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $9.47 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, pieprz, nasiona kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Duszone Golonki Jagnięce Z Kolendrą, Koprem Włoskim I Anyżem Gwiaździstym, Golonki Jagnięce Duszone Z Figami, Anyżem Gwiaździstym I Krwawą Pomarańczą, oraz Duszone golonki jagnięce z koprem włoskim.

Instrukcje

1
Wymieszać kolendrę, koper włoski, i pieprz w ciężkiej małej patelni. Tosty na średnim ogniu, aż aromatyczne i nieco ciemniejsze, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przenieść do młynka do przypraw; proces aż drobno zmielone. Rub każdy trzonek 1 zaokrągloną łyżeczką mieszanki przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj trzonki do garnka. Gotować, aż brązowy ze wszystkich stron, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodaj pozostałe 2 łyżki oleju do tego samego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodaj cebulę i następne 4 składniki; smażyć na średnim ogniu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Dodaj pozostałą mieszankę przypraw i wymieszaj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
10
Dodać Port i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 2/3 szklanki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PortPort
11
Dodaj oba buliony; gotować, aż płyn zmniejszy się do 3 1/2 szklanek, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
12
Rozgrzej piekarnik do 177°. wróć do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
13
Dodaj goździki, anyż, liście laurowe i pokruszoną czerwoną paprykę. Garnek przykryć folią, a następnie przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
14
Umieścić garnek w piekarniku i dusić jagnięcinę do miękkości, około 2 godzin. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Odsłaniać i lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
15
Umieścić w lodówce do ostygnięcia, następnie przykryć i przechowywać w lodówce. Rozgrzej w piekarniku 177° przez 20 minut przed podaniem.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
16
Umieścić 1 trzpień jagnięcy na każdym z 4 talerzy. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem. Łyżka sosu i warzyw na jagnięcinę i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
17
* Brązowe strąki nasion w kształcie gwiazdy; Dostępne w sekcji przypraw w niektórych supermarketach, na rynkach azjatyckich i w sklepach z żywnością specjalistyczną.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn