Duszone Golonki Jagnięce
Duszone golonki jagnięce mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 618 kalorii, 43g białka, oraz 25 g tłuszczu. Jeśli masz oliwę z oliwek, golonki jagnięce, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest niesamowite. Spróbuj Duszone Golonki Jagnięce, Duszone Golonki Jagnięce, oraz Duszone Golonki Jagnięce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Cebulę umieścić w warstwie na dnie holenderskiego piekarnika lub średniej patelni z pokrywką. Ułóż jagnięce golenie na cebuli.
Wlać wino, ocet balsamiczny i oliwę z oliwek na jagnięcinę.
Przy każdym trzonku umieścić ząbek wyciśniętego czosnku i ćwiartkę cytryny z każdej strony.
Posypać wszystko pomidorami, następnie doprawić solą, pieprzem i bazylią.
Przykryć i wstawić do nagrzanego piekarnika. Gotować przez 3 godziny. Użyj soki z patelni, aby ładny aromatyczny sos.