Duszone filety jagnięce z kremowym Risotto

Duszone filety jagnięce z kremowym Risotto
Przepis duszone filety jagnięce z kremowym Risotto jest gotowy w około 1 godzinę i 25 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 659 kalorii. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, wodę, ryż risotto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczone kotlety jagnięce z duszonymi warzywami korzeniowymi i Colcannon-kremowy jarmuż i ziemniaki, Panierowane Filety Z Suma Z Duszonym Chardem Szwajcarskim, oraz Filety Jagnięce Faszerowane Grzybami.

Instrukcje

1
Rozgrzać trochę oliwy z oliwek na dużej patelni, dodać filety jagnięce i zapiekać na brązowo z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj por, marchew i czosnek mieszając kilka minut, aby zmiękczyć por, nie pozwól warzywom na brązowienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Wlać wodę i wino, dodać bulion, ocet balsamiczny i masło, wymieszać do połączenia.Gotować na bardzo małym ogniu przez 45 minut do 1 godziny, aż jagnięcina będzie miękka. Obróć jagnięcinę kilka razy podczas gotowania. (Jeśli za pomocą cały czas gotowania filet jagnięcy będzie dłuższy becuase wagi.).
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Usunąć jagnięcinę i ogrzać, ponownie podgrzać, wymieszać trochę wody z mąką kukurydzianą i wlać do garnka, mieszać aż sos zgęstnieje. (Używam tego bardziej po to, aby trochę skropić mięso, a nie jako sos, ponieważ jest już pełen smaku, podobnie jak risotto.).
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Mięso podawać na risotto, skropić niewielką ilość sosu na patelni, na wierzch polać ogolonym parmezanem i skropić olejem truflowym.Risotto.Roztopić masło na patelni, dodać cebulę i czosnek mieszać aż cebula zmięknie, dodać ryż i wymieszać, aby pokryć na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Wlać wodę i wino, wymieszać, dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia, podgrzać i dusić na małym ogniu, aż ciecz zostanie wchłonięta i ryż ugotowany około 20 minut. tuż przed wchłonięciem całej cieczy dodać zioła, wymieszać, aby połączyć.Po ugotowaniu wyjąć z ognia i dodać sery i pieprz do smaku, delikatnie mieszać, aż ser będzie miał melted.To
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1
Risotto układamy na środku talerza, filety jagnięce kroimy w cienkie plasterki, skropimy niewielką ilością soku z patelni, polewamy wiórkami parmezanu i skropimy olejem truflowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta

Składniki

501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)2warzywo (np. szpinak)granulat bulionu wołowegogranulat bulionu wołowego25papryka habanero3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala30papryka habanero3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala1małemarchew, drobno pokrojona w kostkęmarchew, drobno pokrojona w kostkę2warzywo (np. szpinak)instant Chicken bouillon granulesinstant Chicken bouillon granules3warzywo (np. szpinak)kukurydzakukurydza2001 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino2ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione3ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione4largesfilety jagnięce (można również użyć jeden Duży filet około 600g, jeśli to wszystko, co można uzyskać.)filety jagnięce (można również użyć jeden Duży filet około 600g, jeśli to wszystko, co można uzyskać.)1małepor drobno pokrojony w kostkępor drobno pokrojony w kostkę2Spód: okruszki z herbatników grahamser mascarponeser mascarpone41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1cebula drobno posiekanacebula drobno posiekana2Spód: okruszki z herbatników grahamOgolony parmezan (extra)Ogolony parmezan (extra)3Spód: okruszki z herbatników grahamparmezanparmezan20papryka habaneropietruszka drobno posiekanapietruszka drobno posiekana41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychrzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweryż risottoryż risotto1porcja startego parmezanuliście tymiankuliście tymianku41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennycholej truflowyolej truflowy5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm3001 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn