Duszone faszerowane nóżki królika z orzechami włoskimi, Prosecco, suszonymi wiśniami i morelami

Duszone Nadziewane nogi królika z orzechami włoskimi, Prosecco, suszonymi wiśniami i morelami mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $16.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 1558 kalorii, 221g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wino prosecco, wiśnie, nogi królika i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herbatniki Ricotta Z Suszonymi Wiśniami, Morelami I Malinami, Sałatka z jagód pszennych z suszonymi wiśniami i morelami, oraz Mieszany Pilaw Ryżowy Z Suszonymi Wiśniami, Morelami I Cynamonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń kości z nóg królika i otwórz motyla.
W robocie kuchennym wymieszaj orzechy włoskie, czosnek, oliwę z oliwek, rozmaryn i pieprz, aż do utworzenia pasty. Podziel pastę na 4 nogi królika i zwiń każdą nogę w górę. Zawiąż każdą nogę bezpiecznie sznurkiem rzeźniczym.
W 10 do 12-calowej patelni saute rozgrzać 4 łyżki oleju do czasu palenia.
Umieścić nogi królika na patelni i saute ze wszystkich stron. Gdy w pełni rumiane, dodać cebulę, wiśnie i morele i saute aż zmiękną, o 6 do 7 Więcej minut.
Wlać Prosecco i doprowadzić do wrzenia. Opuść na wolnym ogniu i przykryj do połowy. Gotować 50 do 60 minut, aż bardzo miękkie, obracając od czasu do czasu. Jeśli ciecz się rozproszy, dodaj 1/4 szklanki wody na raz.
Usuń nogi królika i przeciąć sznurki.
Ułożyć na półmisku, na wierzchu polać mieszanką wiśni i podawać.