Duszona łopatka wieprzowa z Puree z kopru ziemniaczanego

Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Duszona łopatka wieprzowa z Puree z kopru ziemniaczanego może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 55g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, łopatka wieprzowa, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest świetne. Spróbuj Duszona łopatka wieprzowa z Puree z kopru ziemniaczanego, Łopatka wieprzowa duszona na cydrze z koprem włoskim i jabłkiem, oraz Baranek Duszony Z Ziemniakami I Koprem Włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posiekaj tyle zarezerwowanego kopru włoskiego frondsto zmierzyć 1 szklankę; odstawić pozostające do dekoracji.
Umieść pokrojone liście wblendzie.
Dodaj oliwę z oliwek, sok pomarańczowy, orangepeel, nasiona kopru włoskiego i pokruszoną czerwoną paprykę;zmiksuj na pastę, skrobając boki jaroccasionally.
Posypać pieczoną wieprzowinę ze wszystkich stron 1 łyżką soli i 1 1/2 łyżki do herbaty.
Rozprowadzić pastę z kopru włoskiego na wszystkich stronach wieprzowiny do płaszcza.
Umieścić wieprzowinę na talerzu; chilluncovered na noc.
Rozgrzej piekarnik do 163°. Ułóż wieprzowinę, tłustą stronę do góry,na dużej patelni. Coverpan z folią. Pieczona wieprzowina 1 godzina.
Addbroth do pan. Ułóż ziemniaki i koper włoski wokół wieprzowiny. Przykryj patelnię ponownie i piecz, aż termometr włożony do najniżej położonej części wieprzowiny zarejestruje się w temperaturze od 88° do200, około 2 i pół godziny dłużej.
Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść koper włoski do procesora; blend do prawie gładkiepuree.
Przenieś ziemniaki do dużej miski bezpiecznej dla mikrowłókien; zacieraj, aż będzie gładka.
Wymieszaj puree z kopru włoskiego i oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem.
Łyżka soków z patelni do prażenia w rondlu. Łyżka tłuszczu i rezerwy.
Zwiększ temperaturę piekarnika do 191°. Wróć wieprzowinę do piekarnika. Pieczeń, aż top Brązy, o 20 protokół.
Pozwól odpocząć 15 minut.Tymczasem rewarm warzyw pureein mikrofalówka; przecier przenieść do servingbowl. Podgrzać soki z patelni; doprawić do smaku solą i pieprzem.
Pokroić wieprzowinę i ułożyć na półmisku.Łyżka trochę soków na patelni.
Udekoruj talerz liśćmi kopru włoskiego.
Podawać wieprzowinę z puree, przechodząc soki z patelni.
Z wieprzowiną, wlać aSangiovese. Spróbuj gładkiej, średniej masy
Tenuta di Sesta 2007 Rosso diMontalcino (Włochy, 17 dolarów). Owocowe i mineralne smaki wina mogą wytrzymać mięso.
Ten przepis wymaga kopru włoskiego, zielonych liściastych szczytów kopru włoskiego. Poszukaj kopru włoskiego z liśćmi nadal przywiązanymi do niektórych rynków rolnych lub poproś kierownika produkcji w supermarkecie, aby odłożył dla ciebie trochę.