Duszona wołowina z cebulą, słodkimi ziemniakami i pasternakiem

Duszona wołowina z cebulą, słodkimi ziemniakami i pasternakiem
Duszona wołowina z cebulą, słodkimi ziemniakami i pasternakiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.97 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Jeśli masz sól koszerna, po przekątnej pokroić marchewkę, chuck pieczeń, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Sałatka z cebuli, wołowiny i słodkich ziemniaków, Duszony w piecu gulasz wołowy z marchewką, pasternakiem i jarmużem Lancinato, oraz Zinfandel-duszone żeberka wołowe z puree Rozmarynowo-Pasternakowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodać 1 łyżkę oleju; wirować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Wołowinę posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; gotować 10 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
SólSól
5
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Dodaj pastę pomidorową i czosnek; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
CzosnekCzosnek
8
Dodać wołowinę i bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i piec w 325 przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Połączyć pozostałe 1 łyżka oleju, pasternak, marchew, słodkie ziemniaki, pozostałe 1/4 łyżeczka soli, i pozostałe 1/4 łyżeczka pieprzu na wyłożonej folią galaretki roll patelni; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
PasternakPasternak
MarchewMarchew
PieprzPieprz
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
10
Umieść patelnię na dolnej półce w piekarniku; piec w temperaturze 325 przez 50 minut, mieszając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Wołowinę pokroić w poprzek ziarna na plastry. Powrót holenderski piekarnik na średnim ogniu; gotować sos 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
12
Miejsce 1/2 Puchar warzyw w każdym z 4 płytkich misek; top z 3 uncji wołowiny i 1/4 Puchar sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn