Duszona wołowina po indyjsku z Chili
Przepis w stylu indyjskim duszona wołowina z Chili jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.16 za porcję. To danie główne ma 485 kalorii, 53g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę, kurkumę w proszku, ocet słodowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kebaby wołowe po indyjsku z sosem kolendrowym, Gotowana wołowina po syczuańsku z Chili, oraz Salsa Verde Ranch Style Wołowina Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę wrzucić do dużej miski z 1 łyżką soli i 1/2 łyżki pieprzu. Odstawić.
Rozgrzać olej w dużym rondlu z pokrywką na średnim ogniu do połysku.
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać czosnek, imbir, Chilli, pomidory i energicznie mieszać, aż pachną, o 3 protokół.
Dodać kurkumę, 1/2 łyżki pieprzu i mielony kminek. Gotować, stale mieszając, aż pachnący i olej jest zabarwiony na Żółto z przyprawami, o 3 protokół.
Przesunąć mieszankę cebuli na jedną stronę patelni i dodać wołowinę na oczyszczoną stronę. Brązowa wołowina po obu stronach. Około 5 minut. Wymieszać i wymieszać cebulę i wołowinę razem.
Dodać ocet słodowy. Mieszaj. Przykryj patelnię pokrywką. Zmniejszyć ogień do niskiej i pozwolić wołowina gotować w sokach, aż tylko gotowane przez, o 25 protokół.
Podawać na gorąco z chlebem i frytkami do namoczenia sosu.