Duszona wołowina Laila z kremową kaszą serową

Duszona wołowina Laila z kremową kaszą serową
Przepis Laila duszona wołowina z kremową kaszą serową jest gotowy w około 3 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 3,68 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 72g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 922 kalorie. Mieszanka kaszy, cebuli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna duszona wołowina z kremową kaszą Cheddar, Kasza Z Serem Kremowym, oraz Kasza Z Serem Kremowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mięso posypać solą. W holenderskim piekarniku, brązowy mięso gulaszu w oliwie na dużym ogniu, aż rumiane, o 2 protokół. Zmniejszyć do średniego ciepła i dodać czosnek, seler, zielona cebula, żółta cebula, papryka poblano i papryka; saute przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cebula żółtaCebula żółta
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać proszek, kminek, zmiażdżony pieprz i bulion wołowy, wymieszać, a następnie doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i przykryć garnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Niech gotować na wolnym ogniu przez 2 1/2 do 3 godzin. Miej oko na garnek, ponieważ być może trzeba dodać więcej bulionu lub wody, jeśli gotuje się zbyt dużo, zanim mięso będzie miękkie. Jest gotowy, gdy mięso jest przetargu widelcem i ciecz zgęstnieje do gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
W przypadku kremowej kaszy serowej: zacznij przygotowywać kaszę w ciągu ostatniej godziny gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
5
Rozgrzać oliwę z oliwek i podsmażyć cebulę na średnim ogniu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać bulion z kurczaka, 3 szklanki wody, kaszę, sól i pieprz; wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Następnie dodaj masło. Zmniejszyć ogień i gotować na niskim, o 20 protokół. Pamiętaj, aby mieszać często, aby zapobiec zbrylaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
7
Dodaj pół na pół i kontynuuj gotowanie aż kasza będzie miękka, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
8
Wyjąć z pieca, dodać sery i mieszać, aż będą gładkie i kremowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
9
Dodaj więcej pół na pół w razie potrzeby.
10
Duszoną wołowinę podawać z kaszą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia54
Magazyn