Duszona pierś Cielęca z cebulą i ziołami: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia

Duszona pierś Cielęca z cebulą i ziołami: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać duszone piersi cielęciny z cebulą i ziołami: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccian spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 74g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 592 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. Mieszanka liści pietruszki, jalapenos, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Duszona pierś Cielęca z ziołami, Pernod i pomidorami, Golonka cielęca duszona z majerankiem: Stinco di Vitello, oraz Cebula balsamiczna duszona z granatem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posmaruj garnek na tyle duży, aby pasował do piersi, kroimy mięso na 2 lub 3 kawałki, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wlać wodę do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Dodać sól i pieprz, olej i zioła i przykryć. Gotować na średnim ogniu, aż woda wyparuje i mięso zaczęło brązowieć, około 2 godzin. urn mięsa i kontynuować gotowanie, aż druga strona jest głęboki złoty kolor, dodając więcej wody, jeśli to konieczne. Gdy jest bardzo delikatny, wyjąć na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
4
Odtłuścić patelnię i dodać cippolline.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Saute na dużym ogniu, aż lekko rumiane. Odstawić mięso na patelnię i dodać wino. Przykryć i dusić, aż cebula są gotowane, o 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Pozostawić mięso na 5 minut przed krojeniem. Zakończyć z liści mięty i chiles i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn