Duszona na maśle cebula Cipollini z rukolą i syropem balsamicznym na tostach wieloziarnistych

Duszona na maśle cebula Cipollini z rukolą i syropem balsamicznym na tostach wieloziarnistych
Duszona na maśle cebula Cipollini z Rukolanem i syropem balsamicznym na tostach wieloziarnistych jest Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 1G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka płatków pieprzu, gałązka tymianku, cebula cipollini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Warstwy Z Cebulą Cipollini I Rukolą, Duszona soczewica z cebulą Cipollini, oraz Balsamiczna Prażona Cebula Cipollini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować syrop balsamiczny, w małym rondlu wymieszaj brązowy cukier, ocet balsamiczny, płatki czerwonej papryki i tymianek. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zmniejszy się o jedną trzecią i jest syropy wystarczy Płaszcz Z Tyłu łyżki, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie odcedzić. Przechowywać syrop w przykrytym słoiku w temperaturze pokojowej do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
3
Doprowadzić średni rondel z wodą na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Cebulę umieścić w średniej, żaroodpornej misce i przykryć gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Odstawić na 10 minut, a następnie slip off ich skóry, za pomocą noża do parowania poluzować końce, jeśli to konieczne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
W głębokiej, średniej patelni, roztopić 4 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj cebulę i gotować, często mieszając, aż będą złote z obu stron, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Dodać ocet i zeskrobać rumianą glazurę z dna patelni. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu i dodać pozostałe 4 łyżki masła. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj patelnię szczelnie i gotuj na wolnym ogniu, aż cebula będzie miękka po przekłuciu końcówką noża, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Wyjmij patelnię z ognia i pozwól im usiąść, jeszcze przykryte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Obficie posmaruj obie strony chleba olejem. Toast plastry na dużej patelni na średnim ogniu, aż będą chrupiące i złote po obu stronach, 4 do 5 minut na stronie. Podziel je na 6 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
W dużej misce, wrzucić rukolę z wystarczającą ilością ciepłej cieczy do gotowania cebuli, aby liście błyszczące. Podzielić rukolę między kawałki tostów. Na wierzchu 3 cebule i skropić około 1 łyżką syropu balsamicznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn