Duszona marchewka z tymiankiem
Duszona marchewka z tymiankiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać marchew, sól i pieprz, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Duszone Ramię jagnięce z tymiankiem, marchewką i koprem włoskim, Marchew Z Tymiankiem, oraz Miód i tymianek marchew.
Instrukcje
W dużej patelni żaroodpornej, roztopić masło na umiarkowanie małym ogniu.
Dodać marchew, czosnek i tymianek i doprawić solą i pieprzem. Gotować, rzucając często, aż marchewki są miękkie, ale nie rumiane, o 10 protokół.
Dodać bulion z kurczaka, doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia.
Przykryj marchew okrągłą pergaminem i przykryj patelnię pokrywką. Dusić marchewki w piekarniku przez około 30 minut, lub aż będą bardzo miękkie. Wyrzucić gałązki tymianku i podawać.