Duszona kanapka z wołowiną z grilla
Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczne przepisy do swojej kolekcji, duszona kanapka z wołowiną z grilla może być przepis, który powinieneś wypróbować. Na $1.9 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis z prostych przepisów wymaga chuck pieczeń, cebula, sos barbecue i bułki hamburger. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Texas BBQ duszony mostek wołowy, Open-Faced BBQ Beef Sandwich, oraz Pineapple Dak Bulgogi Sandwich (Korean Spicy Pineapple BBQ Chicken Sandwich).
Instrukcje
Zrobić sos z cebulą, pomidorami, sosem BBQ: w dużym, ciężkim garnku rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodaj pomidory, z grubsza siekając je w garnku.
Dodaj sos barbecue, zwiększyć ogień do średniej wysokości i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Dodać pieczeń wołową, dusić na małym ogniu przez 3 godziny:
Dodaj pieczeń chuck. Doprowadzić do niskiego gotowania na wolnym ogniu, przykryć i powoli gotować, aż mięso będzie bardzo miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 3 godziny.
Mięso oddzielić na małe kawałki:
Wyjąć mięso z garnka. Użyj widelca i noża, aby oddzielić pieczeń na małe kawałki. Odstawić.
Zmniejsz płyn w sosie: zwiększ ciepło na garnku do średniej / średniej wysokości, Odkryj i zmniejsz płyn do zgęstnienia. Często mieszaj, aby zapobiec poparzeniu.
Powrót mięsa do sosu: powrót mięsa do płynu na patelni. Ciepło zarówno dokładnie.
Dodać sól i pieprz do smaku.