Duszona kanapka z brzuszkiem wieprzowym z pesto Mayo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać duszony wieprzowina brzuch kanapka z pesto Mayo spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1897 kalorii, 43g białka, oraz 168 g tłuszczu. Na 5,16 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Mieszanka porcji wieprzowiny, rozmaryn, mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wieprzowe bułeczki z pikantnym majonezem, szalotki i marynowane kiełki fasoli, Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen), oraz Duszony Brzuch Wieprzowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Zdobądź brzuch wieprzowy kilka razy po stronie tłustej. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Brzuch Wieprzowy
4
Przykryć duży holenderski piekarnik, na średnim ogniu, olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Dodaj brzuch wieprzowy, 1 kawałek na raz, z rowkiem w dół, do garnka. Sear powoli renderować tłuszcz ze wszystkich stron przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Zdjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Odcedzić nadmiar tłuszczu pozostawiając 3 do 4 łyżki i dodać czosnek. Czosnek brązowy, następnie dodać cebulę i gotować, aż lekko zabarwiony, o 2 do 3 protokół.
Wymieszać z brązowym cukrem i balsamicznym i gotować, aż syropy, o 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
9
Dodać Dijon i ubijać, aż będzie gładka. Wymieszać rozmaryn, grzyby, paprykę i buliony i doprowadzić do wrzenia. Powrót brzuch wieprzowy na patelnię, przykryć i włożyć do piekarnika. Dusić do przetargu widelca, o 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch Wieprzowy
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Wyjąć z piekarnika i przenieść brzuch wieprzowy na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
1
Wszystkie składniki wymieszać z trzepaczką w małej misce i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Obficie rozprowadzić majonez pesto z każdej strony prażonych bułeczek. Umieść kawałek wieprzowego brzucha i kilka plastrów wędzonej mozzarelli na dolnych połówkach. Ułóż dolne połówki złożonej kanapki na patelni z blachy i włóż z powrotem do piekarnika, aż ser się roztopi i brązowieje, około 1 do 2 minut.