Duszona jagnięcina z Syrah Jus

Duszona jagnięcina z Syrah Jus
Duszona jagnięcina z Syrah Jus jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 526 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skórkę z cytryny, morel i groch risotto, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Syrah - duszona jagnięcina z oliwkami, wiśniami i Endywią, Persimmons w syropie Syrah Spiced, oraz Borówki w czarnym pieprzu-syrop Syrah.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Golonki jagnięce doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
3
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance. Pracując partiami, gotować trzciny jagnięce na umiarkowanym ogniu, często obracając, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, około 12 minut; przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
4
Wylać tłuszcz z zapiekanki i dodać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
5
Dodaj marchew, seler i cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż warzywa zaczną brązowieć, o 8 protokół. Wymieszać w pasty pomidorowej, a następnie dodać wino, skrobanie się rumiane kawałki od dołu. Wymieszać z liśćmi laurowymi i pieprzem. Do zapiekanki włożyć golonki jagnięce i dodać wywar. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i piec trzonki w piekarniku przez około 3 godziny, lub aż mięso będzie bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Przełóż trzonki na talerz i usuń mięso z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Umieścić mięso w misce i przykryć wilgotnym ręcznikiem. Przecedzić sos do dużego rondla, naciskając na warzywa, aby uzyskać jak najwięcej płynu. Gotować sos na dużym ogniu, aż będzie wystarczająco gęsty, aby pokryć tył łyżki, o 25 protokół; doprawić solą i pieprzem. Dodać jagnięcinę do sosu i rozgrzać na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
W małej misce wymieszaj natkę pietruszki ze skórką z cytryny i czosnkiem. Gulasz jagnięcy nasypujemy Risotto z morelą i słodkim groszkiem, posypujemy gremolatą i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia96
Magazyn