Duszona, Faszerowana Łopatka Wieprzowa

Duszona, Faszerowana Łopatka Wieprzowa
Need a dairy free main course? Duszone, faszerowane łopatki wieprzowe mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 30g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.69 za porcję. Ten przepis z Simply Recipes ma 61 fanów. Jeśli masz pieczeń z łopatki wieprzowej, pietruszka, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Duszona Łopatka Wieprzowa, Duszona Łopatka Wieprzowa, oraz Duszona Łopatka Wieprzowa.

Instrukcje

1
Wieprzowina marynowana: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
2
Wymieszać składniki marynaty w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać pieczeń wieprzową i obrócić, aby pokryć całość marynatą. Marynować przez kilka godzin w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
4
Wyjąć z lodówki 1 do 2 godzin przed gotowaniem, aby zbliżyć się do temperatury pokojowej.
5
Z marynaty wyjąć pieczeń wieprzową, osuszyć. Marynata rezerwowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
6
Zrobić farsz: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
7
Połącz składniki farszu, aż mieszanina uzyska konsystencję pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
8
Stuff pieczeń: Otwórz pieczeń wieprzową, aby odsłonić, gdzie kość była. Posmaruj farsz na tej powierzchni. Związać pieczeń wieprzową dołączyć farsz. Wieprzowinę natrzeć oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
9
Zapiekać pieczeń w piekarniku lub na płycie kuchennej: albo umieścić wieprzowinę w dużej patelni do pieczenia i przesmażyć ją we wstępnie rozgrzanym piekarniku 218° przez 30 minut lub aż powierzchnia będzie złotobrązowa, lub zapiekać pieczeń ze wszystkich stron na dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu na płycie kuchennej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Przenieść wieprzowinę do garnka o grubym dnie z pokrywą na tyle dużą, aby ją pomieścić. (Użyliśmy 2 1/2 quart Le Creuset.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1
Odcedzić tłuszcz z patelni do pieczenia lub patelni, następnie odcedzić marynatę do patelni i podgrzać, mieszając, aby odgazować soki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
2
marynata i wywar do garnka z wieprzowiną, przykryć i ugotować: 
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Zalać marynatą wieprzowinę i dodać tyle bulionu, aby uzyskać połowę lub dwie trzecie drogi w górę strony mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
4
Podgrzać na wysokim, aby doprowadzić do duszenia, obniżyć ciepło, aby utrzymać gołe dusić, przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu przez około półtorej godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Lub jeśli już podgrzany piekarnik, aby zgrzać pieczeń, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie umieścić go w piekarniku 325 ° F na 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
mięso do deski do krojenia, zmniejszyć płyny do sosu: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Przełożyć mięso na deskę do krojenia. Odcedzić płyn z garnka do małego rondla, pozostawić na tyle, aby odtłuścić tłuszcz i gotować na wolnym ogniu, aż sos zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Zdjąć sznurki z mięsa, pokroić lub pokroić w kliny i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Wyśmienicie podane z puree ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn