Duszona, Faszerowana Łopatka Wieprzowa

Duszona, Faszerowana Łopatka Wieprzowa
Need a dairy free main course? Duszone, faszerowane łopatki wieprzowe mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 30g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.69 za porcję. Ten przepis z Simply Recipes ma 61 fanów. Jeśli masz pieczeń z łopatki wieprzowej, pietruszka, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Duszona Łopatka Wieprzowa, Duszona Łopatka Wieprzowa, oraz Duszona Łopatka Wieprzowa.

Instrukcje

1
Wieprzowina marynowana: 
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Wymieszać składniki marynaty w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać pieczeń wieprzową i obrócić, aby pokryć całość marynatą. Marynować przez kilka godzin w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Wyjąć z lodówki 1 do 2 godzin przed gotowaniem, aby zbliżyć się do temperatury pokojowej.
5
Z marynaty wyjąć pieczeń wieprzową, osuszyć. Marynata rezerwowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
6
Zrobić farsz: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
7
Połącz składniki farszu, aż mieszanina uzyska konsystencję pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
8
Stuff pieczeń: Otwórz pieczeń wieprzową, aby odsłonić, gdzie kość była. Posmaruj farsz na tej powierzchni. Związać pieczeń wieprzową dołączyć farsz. Wieprzowinę natrzeć oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
9
Zapiekać pieczeń w piekarniku lub na płycie kuchennej: albo umieścić wieprzowinę w dużej patelni do pieczenia i przesmażyć ją we wstępnie rozgrzanym piekarniku 218° przez 30 minut lub aż powierzchnia będzie złotobrązowa, lub zapiekać pieczeń ze wszystkich stron na dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu na płycie kuchennej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Przenieść wieprzowinę do garnka o grubym dnie z pokrywą na tyle dużą, aby ją pomieścić. (Użyliśmy 2 1/2 quart Le Creuset.)
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Odcedzić tłuszcz z patelni do pieczenia lub patelni, następnie odcedzić marynatę do patelni i podgrzać, mieszając, aby odgazować soki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
marynata i wywar do garnka z wieprzowiną, przykryć i ugotować: 
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Zalać marynatą wieprzowinę i dodać tyle bulionu, aby uzyskać połowę lub dwie trzecie drogi w górę strony mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Podgrzać na wysokim, aby doprowadzić do duszenia, obniżyć ciepło, aby utrzymać gołe dusić, przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu przez około półtorej godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Lub jeśli już podgrzany piekarnik, aby zgrzać pieczeń, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie umieścić go w piekarniku 325 ° F na 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
mięso do deski do krojenia, zmniejszyć płyny do sosu: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Przełożyć mięso na deskę do krojenia. Odcedzić płyn z garnka do małego rondla, pozostawić na tyle, aby odtłuścić tłuszcz i gotować na wolnym ogniu, aż sos zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Zdjąć sznurki z mięsa, pokroić lub pokroić w kliny i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
9
Wyśmienicie podane z puree ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn