Duszona fasola z zieleniną i szynką

Duszona fasola z zieleniną i szynką
Duszona fasola z kolendrą i szynką może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.89 za porcję. Jedna porcja zawiera 580 kalorii, 46g białka, oraz 24g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, pomidory z puszki, szynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, Duszone Collard Greens, oraz Garlicky Duszone Collard Greens dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę opłukać i posortować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
2
Umieść fasolę w dużej misce; dodaj wodę do 2 cali nad fasolą. Przykryć i schłodzić 8 do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Fasolę odsączyć i umieścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać cebulę i 8 szklanek bulionu. Związać sznurkiem tymianek, pietruszkę, liście laurowe i, w razie potrzeby, szałwię i Bazyl; dodać do mieszanki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
5
Dodać szynkę skokową i, w razie potrzeby, skórkę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, odkryte i mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę lub aż ziarna będą miękkie, ale utrzymać swój kształt. Odtłuścić pianę łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Usuń skoki i ostudzić 5 minut.
7
Usunąć mięso z kości; wyrzucić kości. Powrót mięsa do mieszanki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Dodaj collards, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 15 do 20 minut lub do collards są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
9
Podsmaż czosnek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 2 minuty lub do jasnego złota.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodaj pomidory i podsmażyć 5 minut. Wymieszać mieszaninę pomidorów i pozostałe 1 szklanka bulionu do fasoli, i gotować, mieszając często, 5 minut lub aż ciecz jest zmniejszona o połowę. Wyrzucić pęczek ziół i skórkę serową; fasolę doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
11
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Pyszny i doskonale zbalansowany Riesling ze wspaniałymi aromatami złotych pysznych jabłek. Rozciągnięte napięte, ale ani surowe, ani chude. Ideał Rieslinga.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia68
Magazyn