Duszona czerwona kapusta z jabłkiem
Duszona czerwona kapusta z jabłkiem to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś jabłko, sól, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Duszona czerwona kapusta Bette z jabłkiem, Duszona czerwona kapusta z jabłkiem i gorczycą, oraz Sznycel wieprzowy i cydr jabłkowy duszona czerwona kapusta.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż zrobi się tłuszcz.
Dodać cebulę i gotować przez około 5 protokół, lub aż zmięknie.
Dodać cukier i gotować przez 5 minut, aż cebula będzie złoty.
Dodaj jabłko i okładkę. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 3-4 minuty, aż jabłko będzie chrupiące-miękkie.
Dodać kapustę i wrzucić, aby dokładnie pokryć tłuszczem z boczku.
Dodać ocet i dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 10 minut, lub aż kapusta stanie się cieniem lub tak jaśniejszy.
Wymieszać w 2/3 szklanki wody i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i dusić na średnim ogniu przez 11 godzin, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie bardzo miękka.
W razie potrzeby dodaj trochę więcej wody. Tuż przed podaniem ponownie doprawić solą i pieprzem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;