Duszona Czerwona Kapusta

Duszona Czerwona Kapusta
Duszona czerwona kapusta może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 206 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 74 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kapustę-rdzeni i 1, pieprz, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Guinness Braised Short rib Tacos z Guinness Braised Cabbage, oraz Duszona Czerwona Kapusta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2
Dodać czerwoną kapustę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż skwierczy, o 3 protokół. Przykryć szczelnie i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko miękkie, o 6 protokół. Wymieszać sok z cytryny i pokruszony czerwony pieprz. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn