Duszona Czerwona Kapusta
Duszona czerwona kapusta jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sól i pieprz, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Guinness Braised Short rib Tacos z Guinness Braised Cabbage, oraz Duszona Czerwona Kapusta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w głębokiej patelni z przykrywką. Gdy masło się stopi, a piana opadnie, dodaj kapustę i wymieszaj, aby pokryć.
Dodaj sól i pieprz, do smaku, czerwoną cebulę, jabłko i ziele angielskie, przykryj patelnię i obniż płomień do niskiej średniej, obracając raz na jakiś czas, aż kapusta będzie miękka, ale nadal lekko jędrna, około 15 minut.
Zdejmij pokrywkę i rozpal czerwone wino, podnieś płomień i gotuj, odsłonięte, aż wino zmniejszy się o co najmniej połowę.
Dodać ocet z czerwonego wina zmniejszyć trochę, dodać melasę lub syrop trzcinowy i wrzucić do herbu. Gotować 2 do 3 więcej minut, usunąć pakiet ziela angielskiego, doprawić solą i pieprzem, do smaku.